fest,fest,fest. tar det aldrig slut?!


Lite som vad som hänt i helgen. Fredag blev det lite vin me trevligt folk, Bowlingen och spela bort lönen på blackjack. Inte hela direkt. Var trevligt som vanligt, jätte mycket folk så man träffa många vänner :) Dock lite tråkigt när man träffar folk man umgicks med supermycket ett tag och nu knappt pratar med, man är liksom inte en i gänget längre. Tur är att man träffar nya vänner hela tiden. Men det är väl så att dom riktiga finns kvar.

Lördag blev det uppstigning rätt tidigt för att åka till Sundsvall. Det blev jag, Jonas, Kim och Adam som for iväg. Hämtade upp Bea också när vi kom fram. Killarna drog för sig och vi brudar drog direkt till Gina där det var packat med folk, var tok lång kö till både provrum och kassa. Så jag och Kim plockade på oss massa och provade. Hittade lite fint :)
Vi gick runt och runt och shoppa, käka donken. Sedan några tusenlappar senare ringde vi grabbarna för hemfärd, trött och slut var vi. Allsång på vägen hem, plus dit, för att hålla humöret uppe till kvällens festligheter. Och för att inte somna. Till stan och hämta saker hos mig sedan till Kim för att göra oss snygga i våra nya kläder.
Sedan bar det iväg upp till mamma på tjejfest, middag och paketleken. MYCKET trevligt!
Vi som var yngre åkte sedan ner på krogen för att dansa och fortsätta festa, var kul det också. Blev lite många shottar dock, men men.
Sedan åkte jag, Jonas, Adam och Dennis hem till mig och lagade till fyllekäk som bestod av spagetti och pastasås, mums! Sedan blev det sovdags, vi trängde in oss tre i sängen och Dennis däckade på soffan.

Söndag, jaa vad kan man säga. Efter två dagars, plus shopping så säger det väl allt. SLITEN!
Plus att jag fick migrän, så jag låg till halv sex när vi skulle gå och se på UKM, ja tjenare, det blev fullt så vi kom inte in. Tråkigt tycker jag, roligt att se sådant.
Men men, blev till att hyra film och köpa massa gott istället. Mys!

Idag har jag varit ledig och hade tänkt att städa, men icke. Jag har legat och tagit det lugnt faktiskt, plockat lite men inte allt som skulle göras. Få fortsätta imorgon.
Nu kommer Jonas snart och vi ska se klart några filmer vi hyrde igår.

Hejhej!

löning.


Bara för att jag såg att Kim satt och skrev blogg bakom ryggen på mig tänkte jag väl att jag skriver lite jag med.
Ja, sitter på jobbet som vanligt. Idag till 00.00, men har varit rätt soft. Har gott sällskap och Kim och jag köpte chips och dricka så det har vart okej.
Dock har det bara ringt sura jävlar, jag säger bara betala räkningarna i tid!

Idag har jag sovit ut, sedan drivit runt på stan och kollat in Kim's nya lägenhet, mycket fint. Sedan fick jag mat av henne, både lunch och middag, gott!
Nu längtar jag hem så jag kan se det senaste avsnittet av One tree hill som jag laddat hem. Blir nog att jag får sällskap till det också, inte helt fel. Börjar bli varje kväll nu så :p

Om 25 minuter är det LÖN, som jag har längtat. Får en hyffsad lön så det blir nog Sundsvall på lördag och lite shopping och sedan tjejfest på kvällen.

Men nu ska jag göra ett sista ryck sedan åka hem.

Hörsda!

helgen som vart.


Har inte blivit så mycket skrivet i helgen. Har haft rätt fullt upp kan man säga.
I fredags blev det än en gång utgång efter jag slutat 21.30, åkte till Jessica och satt där och drack lite med massa folk innan vi gick till Bowlingen. Var rätt okej med folk, trevligt må jag säga. Sedan blev det lite strips på grillen och promenad till Vallåkers där vi var på efterfest en sväng, sedan hem och sov.

Lördag var jag rätt sliten, åkte till mamma en sänv. Hängde lite med Malin sedan hem för att göra sig klar för ännu en kväll. Denna kväll var det fest hos mig på Vallåkers. Kom lite blandat med folk, några som var lite på tok för unga faktiskt. Men så länge dom skötte sig fick dom stanna. Ner till valvet och dansa lite och så, trevligt det också.
Hamburgare och sedan mys!

Söndag jag var bra sliten så sov halva dagen, åkte till mamma och käka sedan somnade jag gott i soffan klockan nio, vaknade en timme senare och gick till sängen och sov mycket gott.

Nu är det jobb igen, har precis haft en iphone utbildning på en och en halv timme :O
Slutar klockan sex, då blir det till att städa och sedan är jag sugen på bio, den som lever får se.

Har blivit bjuden till Åre i helgen, är sugen som fan. Men har lovat lite folk att vi ska ha tjejfest så får väl se hur det slutar.
Nej, nu måste jag jobba!



onsdagsbus.


Happ, då sitter man på jobbet igen, seg som bara den. Än en gång blev det utgång en Onsdag! Men det var skoj, firade Jonas som fyller 20 år idag, grattis på honom :)
Som sagt så gick vi ut igår, började med att vi satt hos Kim och senare kilade vi ner på krogen. Där det var rätt mycket folk man kände och så. Lite allsång med trevliga människor.
Skulle bli lite mariocart spelande efter krogen men klockan blev så mycket så det blev sovning och mys istället. Inte illa det heller.

Ikväll jobbar man till klockan tio, blir kanske film eller nåt efter det. Skulle ju egentligen vara ledig imorgon men jag tog på mig extra så jag jobbar ändå. Men sedan är man ledig lördag och sönda, mycket skönt!

Åter till att ta samtal!

fyllesamtal.



Tänk att man inte kunde hålla sig igår, blev att man gick ner på Bowlingen tillslut ändå.
Drog med två arbetskamrater ner, kom ner vid ett ungefär. Blev att man fick dricka rätt fort och sedan åkte vi hem till Kim och fortsatte att efterfesta ett helt gäng. Kom inte hem förrän vid fem ungefär, men det var riktigt roligt.
Brukar har roligare när jag gör sådana impuls saker än när allt är planerat.

Dock var man inte lika pigg idag. Vi åkte och och käkade på Resmle pizzerian så man blev lite piggare efter det. Sedan åkte jag och hängde lite med mammsen och surra lite skit.
Nu sitter man på jobbet igen, och idag är det lördag och det innebär mycket busringningar och fyllesamtal, men det har ju en charm det med. Ska bli skönt att åka hem och lägga sig och se en film när man slutar.




jobb,jobb.



Återigen sitter man på jobbet, hela helgen dessutom. Men det är ju pengar.
Idag jobbar jag till klockan 00.00. Får se om jag åker ner och säger hej till Kim och dom på Bowlingen sedan eller om jag åker hem och ser en film. Igår var jag ledig och gjorde absolut inget alls, det var skönt.

Nu blev det lite halv lugnt i telefonen, det gillar jag!



innehåll.



Blev inge utgång, och skönt är väl det. Istället har jag varit hemma och hållt på lite med tvätten.
Sedan har jag och Malin suttit och spelat tre matcher Betapet, jag vann alla tre. Men de beror nog på att hon faktiskt inte har spelat det innan. Malin ville spela en fjärde gång men då hoppa jag ur för tänkte lägga mig och se en film. Imorgon är jag ledig och ska kanske iväg till Jan-Gullick och grilla och åka lite pulka. Tänkte också kila ner på stan och göa lite ärenden och sådär.
Blir tråkiga inlägg, men gör inte så mycket speciellt så. Lite annat med den här bruden, måste säga att hennes blogg är riktigt rolig, vilken fantasi. Hon skriver inte vad hon gjort om dagarna eller massa tråkigt, utan hon skriver väldigt roligt. Men övning ger färdighet ;)

Nu sängen med laptopen i knä och en bra film, mys!

lill lördag.



Då sitter man på jobbet igen då, känns som man tillbringar större delen av dygnen här.
Men det funkar, ett jobb är ett jobb. Idag slutar jag 22.00, blir till att åka hem och sova tror jag. Var sugen att gå ut med Tobbe och compani eftersom han är hemma, men vet inte om jag orkar.
Var nära att försova mig imorse, :O mamma ringde halv två och då sov jag. Tur man har mamma!
Igår fick jag besök, såg på Twilight. Jag tycker den var skit bra faktiskt!

Nä nu åter till att ta samtal, tjohej!


fina tider.


I brist på annat kommer några bilder, inte speciellt snyggt men skit samma!





Några bilder från en bra tid, en rolig tid och en lycklig Josefine.
Synd bara att det ändras väldigt, väldigt fort och sedan blir inget sig likt.
Har ändå inte slutat hoppats, att en dag blir det kanske i närheten lika bra, om inte bättre.

Nog med deppighet, första bilden är från Birsta när Nicklas och Thomas blev 10 år igen.
Andra är när jag och Malin hade ost, kex och vinkväll en dag mitt i veckan som slutade i fest.
Tredje är en bild från en fest hos Nicklas, Andreas och jag....
Sedan har vi en bild på det söta paret från kryssningen vi var på, skoj! Vore inte fel att spola tillbaka tiden till båten.
(Av någon anledning går inte första bilden att förstora, men resten går. TEKNISKA JOSEFINE)

Men som sagt, keep smiling, keep shining.

välkommen till Telenor, du pratar med Josefine.



Alltid lika skönt att komma hem från jobbet, idag var det extra skönt eftersom jag kom hem till en nystädad lägenhet, måste bli ändring så det alltid är så skönt :)
Gick superbra på jobbet idag, tog samtal efter samtal hela dagen.
Sedan har jag världens bästa mamma som åkte och hämtade tvätten hos mig. Tackemycke!

Har inte så mycket att skriva, kan inte påstå att fantasin flödar inte.
Kan hända att det blir en film med lite mys ikväll.

Keep smiling, keep shining!

jordbävning?!



Imorse vaknade jag av att hela huset skakar, även rutorna. Blev lite halv skraj måste jag säga, men tänkte inte mer på det utan somnade om på soffan. Hade somnat där igår och orkade inte flytta på mig.
Senare vaknade jag när mamma ringde och ville ha bilen, så jag knata upp och när jag går ut ser jag att det inte är nån port in i trapphuset.. Då förstog jag att det var därför huset skallrat!
Så när jag kom hem igen började jag tokstäda och har precis blivit klar, nu är det bara tvätt tid som saknas.

Idag blir det jobb från 16.00-23.00, hoppas på att det blir lika skönt som igår kväll när det var lugnt och skönt.



aj.



Jag har fortfaranda lika ont, om inte ondare i kroppen, damit!
Idag börjar jag inte jobba förrän klockan 17.00, så detta är en perfekt dag till att städa. För det behövs verkligen. Men jag är så seg och trött och har redan sovit bort halva dagen så det får bli en annan dag, som imorgon.
Nu blir det duschen sedan tänkte jag koka mig lite havegrynsgröt och låtsas vara lite nyttig.



jag är inte den som är den.



Som sagt, Borgafjäll.
Kim erbjöd mig att hänga med till Borga i helgen, och jag är inte den som är den så självklart!
Vi fixade och trixade så vi fick sova i Maggan och Rogers husvagn. Vi fick inte plats hos Kim's mamma med tanke på att dom var åtta personer och fem hundar, tur det med min astma.
Kattis fick köra upp på fredagen för vi ville såklart dricka öl. Jag orkar inte gå så ingående på allt. Men vi gick på Idet båda kvällarna och dansa till rockabilly och hade väldigt trevligt, dock var det inte så mycket folk i våran ålder.
Blev skoteråkning när vi piggnat till på lördagen, först åkte jag och Kim i pulkan för hon vägrar åka på skotern.
Vi åkte till ett ställe massa folk och grillade och myste. Sedan fick jag en privat tur upp på fjället med Kim's mamma Eva.
Jag som är galen i skoter men inte åkt eller kört på många år satt och höll i mig som en dåre för jag flög nästan av i varje gupp. Så det är därifrån jag har sån sjuk träningsvärk i hela kroppen, (tur att jag aldrig påstått att jag är tränad).
Bastu och middag blev det sedan Idet igen.

Alltid tråkigt men skönt att komma hem, men detta ska vi göra om Kimpan!


ny bil sökes.



Vad jag tror gjorde att jag slutade blogga jag var att alla började få så fina designer osv.
Och trots att jag har gått media i nästan tre år så har jag noll koll på hur man ska göra en sådan.
Så jag kommer nog få ha detta tråkiga vita, tills nån erbjuder mig hjälp.
Får försöka lägga ut lite bilder så det ser lite roligare ut.

Jag letar bilar för fulla muggar, synd bara att det tar ungefär en kvart för mig att titta på en på blocket. Jag har nämligen inte skaffat eget internet än, fast jag har bott här snart ett år. Så jag sitter på något trådlöst som inte är det bästa.
Men innan jag hittar en bil jag verkligen vill ha måste jag lösa det med pengar.
För tydligen ligger det till så att har man övertrasserat (jag har alltid sagt övertrackasera, men var tydligen lite fel) mer än 300 kronor så räknas det nästan som en betalningsanmärkning och man får inte ta ett lån på 20 000.
Jag själv tycker det är helt sjukt när jag vet dom som varit utan jobb, och tagit lån på 100 000?!
Så jag och Swedbank är inte bästa vänner just nu.
Men det kommer lösa sig och inom en kort tid ska jag ha en ny pärla ståendes på Vallåkers.
Dock ska den nya pärlan inte få någon parkeringsböter, icke!
Jag har egentligen en bil, min merca. Men den och jag kommer inte överens för fem öre och jag tror det bara vart problem sedan jag fick den. Och det tar på nerverna så därför gör jag slut med henne för kanske hitta en honom!


Just nu har jag smärta från topp till tå, en helg i Borga med Kimpan tar på krafterna.
Tror jag skriver ett nytt inlägg och berättar om den fjällresan, måste ju fylla ut nu när jag nyss börjat liksom :)

i'm alive.



Verkar som jag gör ett nytt försök till att bli en stor bloggerska, eller hur var det nu?
Klantig som jag är har jag glömt mitt lösenord till josefineholmgren.blogg.se,
(länkar inte för kan inte påstå att de gamla inläggen är så intressant, plus att jag inte vet hur man gör, hah!) men är inte hela världen det med tanke på att jag gav upp bloggandet där för ungefär ett år sedan.
Men efter lite tjat av vänner och mycket tristess (ska inte använda ord jag inte kan stava till)
så tänkte jag att jag gör ett nytt försök och se om jag finner det mer intressant denna gång.

Så nu är jag igång igen, när mitt internet vill funka det vill säga!


RSS 2.0